Nieuwsbrief 26 januari 2024

Wij updaten ons platform iedere week met nieuwe functionaliteiten. Hierbij de 8 belangrijkste updates voor jou op een rijtje.

1. Abonnement aanpassingen:
We willen ons platform multifunctioneel inzetten. In de afgelopen jaren hebben wij geleerd dat ons platform hoofdzakelijk wordt gebruikt door twee doelgroepen. Beide doelgroepen maken gebruik van onze digitale informatie en investeringsmethodes, maar de ene doelgroep heeft behoefte aan ontzorging, persoonlijke educatie en begeleiding. De andere doelgroep heeft vooral behoefte aan onze geautomatiseerde investeringsmethodes en digitale educatie. Deze laatste doelgroep wil het vooral graag zelf doen. Wij van House of Investing vinden dat iedereen de kans verdiend om op de juiste manier te starten en te investeren. Daarom hebben wij ons product en dienstverlening aangepast. Dit betekent ook dat er een 2e merknaam bij komt. Ondertussen zijn we het platform hiervoor aan het klaarstomen en hebben wij de afgelopen maanden gewerkt aan onze nieuwe abonnementsvormen:

Alles zelf doen: Basic en Premium

Met begeleiding: Gold en Platinum

Wat verandert er voor jou? Dit ligt aan het abonnement dat je hebt:

-Basic blijft Basic, Platinum blijft Platinum.
-Heb je nu Premium met begeleiding, dan heb jij vanaf nu het Gold abonnement.
-Heb je Premium abonnement zonder begeleiding dan blijf je Premium.

Dit is nu ook zichtbaar bij -Mijn Abonnement- op het platform. Heb je vragen of klopt er iets niet volgens jou, schroom niet om dit te melden. Samen maken we het platform steeds beter voor ons allemaal.

2. 'Automatisch herbalanceren op pauze’ functie is live.
De functie 'Automatisch Herbalanceren op pauze bij een harde daling van een coin/token' is live.
Je kunt op het tabblad Herbalanceren nu de schuif aanpassen. Deze functie is met name ingericht om je totale portfolio te beschermen tegen een zogeheten “drainer”; een coin of token die wegzakt en middels herbalanceren automatisch wordt bijgekocht ten laste van je overige munten. In sommige gevallen is dat handig, maar kan ook een risico vormen als die ene coin keldert door bijvoorbeeld het project dat stopt. Wil je meer informatie hoe dit werkt, richt dan je cursor op de tekst op het platform. Je krijgt dan uitleg over de functie:

RebalancingDrainAlert

3. Inloggen met je emailadres

We herhalen het nog maar even een keer; Om het aanmeldingsproces te vereenvoudigen, kun je nu alleen nog maar inloggen op https://tools.houseofinvesting.nl met je e-mailadres in plaats van je gebruikersnaam. Dit maakt toegang tot onze tools voor jou nog simpeler en veiliger. Vergeet ook niet je 2fa aan te zetten bij instellingen.

4. Handelskosten Bitvavo worden nu afgetrokken van de order

Bij het verkopen en kopen coins is de berekening iets aangepast. Er wordt nu rekening gehouden met de 0.25% handelsfee welke je aan Bitvavo betaalt. Herbalanceer en verkoop je iets ter waarde van EUR 100, dan zal er een order van 99.75 worden geplaatst.

5. Herbalanceer jij handmatig?

Dan kun je op een ingegeven tijdstip (via Herbalanceren => handmatig) een email ontvangen met daarin alle informatie mbt kopen en verkopen. Indien je automatisch herbalanceert is deze update niet voor jou van toepassing.

6. Fees Bitvavo handel waren niet zichtbaar (bug)

Bitvavo heeft haar systemen aangepast waardoor de fees niet direct doorkomen op ons platform (is als bug bij ze gemeld en gaan ze mee aan de slag). Vanuit onze kant is dit gefixed door iedere 5 minuten de fees op te vragen indien deze niet zijn doorgekomen. Het kan dus zijn dat je 0 euro ziet, maar 5 minuten later het bedrag wordt aangepast.

7. Video’s waren niet te bekijken (bug)

De media engine was niet goed meer. Dit is gefixed. Je kan via tools => video’s nu alles weer bekijken.

Er staan vele interessante filmpjes op die jou helpen als beginner maar ook als gevorderde cryptoinvesteerder. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt en of je wat nog mist, dan gaan wij er mee aan de slag.

8. Pas op voor Phising emails!!

Krijg jij emails met vragen ‘om codes, airdrops, know your customer, etc.’ Let dan op dat dit juist is. Ga zelf naar de partij waar het omgaat en controleer daar of het klopt. Twijfel je? Stel de vraag in de whatsapp groep of aan. Zie voorbeelden van Phishing op X (voorheen Twitter).

6 reden waarom House of Investing

© Copyright 2024 - House of Investing - All Rights Reserved