Skip to content

Over HOI

Home - Over Ons

Veel gestelde vragen

HOI heeft de pakketten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kan in het Basic pakket al gratis ervaren hoe het systeem werkt. Maar de echte toegevoegde waarde begint bij het Premium pakket. Je wordt stapsgewijs geholpen om jouw beleggingsplan en portefeuille zelf op de bouwen, te monitoren en te beheren.

Heb je persoonlijke hulp van HOI nodig? Kies dan voor het Platinum pakket.

Wil je zelf niets met portfiolio beheer doen? Kies dan voor Platinum met het gebruik van automatisch handelen. Met dit pakket automatiseer jij samen met de persoonlijke hulp van HOI jouw portfolio management vast in lijn met jouw beleggingsplan.

De crypto wereld is een wereld waarin veel geld omgaat. Veel mensen willen snel ‘rijk’ worden en verliezen uiteindelijk geld door te kopen op een hoog punt en te verkopen op een laag punt.

HOI heeft veel ervaring opgedaan afgelopen jaren en heeft zelf op basis daarvan software ontwikkeld die jou helpt zodat jij niet dezelfde fouten maakt en hierdoor een hoger rendement maakt.  Als je bij ons lid bent, leer je veel! Hoe maak je een persoonlijk plan, hoe beweegt de markt, wat is meer en minder risicovol beleggen en hoe beleg je als een PRO. Zie het dus naast je investering, wat je natuurlijk wilt terugverdienen, ook als een training om snel, leuk en simpel jouw crypto en beleggingskennis te verbreden. Zodat ook jij klaar bent voor de (crypto) toekomst.

Prima keuze! Tegelijkertijd ziet HOI in haar community dat als prijzen met >100%-500% stijgen mensen het lastig vinden om winst te pakken. Want het kan nog hoger komen is het geloof (en ze zijn tenslotte HODLer). Als de prijs daarna hard naar beneden gaat, verkopen de mensen ineens wel omdat ze bang zijn alles te verliezen. Vaak met verlies. Emotie wint het van de ratio noemen wij dat.
Wat nou als je van beide werelden het beste pakt? De HOI software helpt jou hierbij zodat ratio de overhand neemt en jij bij dalingen en stijgingen tevreden bent.

Dat is er zeker! Dat legt HOI je graag uit in de filmpjes die voor jou beschikbaar zijn op het platform. Zodra je één van de drie pakketten afneemt, krijg je de link van het platform om de filmpjes te bekijken.

Beleggen in crypto is zeer risicovol! Beleg dus nooit met geld dat je niet kunt missen. Wel past de uitdrukking ‘zonder risico geen rendement’ bij deze markt. Zeker omdat de markt nog erg onvolwassen is zijn er kansen om geld te verdienen (of te verliezen). HOI heeft ruime ervaring in deze markt en vertelt jou er graag meer over.

 

Ook dat leer je natuurlijk bij HOI. Vanuit jouw persoonlijke dashboard is de afkortingen lijst beschikbaar. Hier een aantal voorbeelden die je vaak tegenkomt.
2 FA: Beveiliging van je account door te moeten inloggen met een code die naar je telefoon gestuurd wordt.
ATH: All Time High.
ATL: All Time Low.
Bear market: De markt gaat flink omlaag.
Bull market: De markt gaat flink omhoog.
HODL: Hold On (for) Dear Life. Aangezien hofdl niet echt goed uit te spreken is, tenzij je een Klingon of Vogon bent, hebben ze er maar HODL van gemaakt. Het betekent dat je een coin koopt en hem voor een zeer lange tijd houdt.

Nee, HOI geeft geen gegarandeerd rendement. Dat kan ook niet, HOI bepaalt de markt niet. HOI ondersteunt en helpt jou bij het maken van keuzes die bij jou passen. Wel kan de software die HOI heeft ontwikkeld jouw helpen om over de lange termijn gemiddeld beter te presteren dan de markt*.

De HOI portfoliomanagement methodiek is vergelijkbaar met methodieken zoals die ook worden gebruikt door andere professionals. Door deze methodiek leer je minder met emotie te handelen en meer op ratio. Daarnaast kan je veel kennis opdoen door gebruik te maken van de HOI community; de kennis en ervaringen. Door gebruik te maken van deze informatie, met jouw persoonlijke beleggingsplan, crypto facts en persoonlijk portfolio dashboard, ben je beter in staat keuzes te maken die jou gaan helpen betere investeringsbeslissingen te maken.

*De HOI tooling is getest op historische data. In verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst.

HOI begeleidt jou door de wondere wereld van blockchain en cryptocurrencies.
Voorbeelden zijn: Waar moet je op letten bij het kopen van coins, wat zijn ervaringen van de afgelopen jaren, waar kun je coins aanschaffen, etc.
Door onze informatie samen met jouw persoonlijke beleggingsplan, crypto facts en persoonlijke (sturings) dashboard, ben je beter in staat zelf keuzes te maken. Natuurlijk ben je vrij om in de community met anderen lotgenoten te sparren over coins of strategieën.

×

 

Hallo!

Klik op één contact om uw vraag te stellen via Whatsapp. Heb je geen whatsapp op je computer geïnstalleerd? Gebruik dan je telefoon.

×