Waarom investeren in crypto volgens ons nu interessant is! ​

Super dat je onze website bezoekt. Je bent bij ons op het goede adres voor alles omtrent crypto en investeren. Wij benoemen crypto en investeren bewust apart. want je kan veel weten over crypto, maar dan verlies je (vaak) geld omdat je niet weet hoe investeren werkt. Weet jij veel over investeren, maar kent de onvolwassen de cryptowereld niet? Dan verlies je (vaak) ook geld. Wij maken moeilijk makkelijk voor jou op verschillende fronten. Als het gaat over kennis en kunde maar ook wat er middels automatisering te regelen is. Wil je een vrijblijvende uitleg over waarom crypto op de lange termijn voor jou een interessante investering kan zijn? Neem dan snel contact op!

Er zijn verschillende redenen waarom mensen besluiten om in cryptocurrency te investeren.

Sommigen zien het als een kans om te profiteren van de stijgende waarde van bepaalde cryptocurrencies, terwijl anderen het zien als een manier om te profiteren van de toekomstige groei van de sector. Hieronder de 2 belangrijkste redenen waarom mensen het overwegen.

  1. Mogelijke hoge rendementen: Net als bij elke investering, is er het potentieel om hoge rendementen te behalen met cryptocurrency. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld enorme winsten behaald met investeringen in Bitcoin en Ethereum.
  2. Decentralisatie, ‘de techniek’: Blockchain is vanuit origine gedecentraliseerd, wat betekent dat het niet wordt geregeerd door een enkele entiteit zoals een overheid of bank. Dit kan betekenen dat het minder gevoelig is voor invloeden van buitenaf en dat het een betrouwbaarder en stabieler investering op langere termijn kan zijn.
Het is belangrijk om te onthouden dat cryptocurrency een risicovolle investering kan zijn. Het is belangrijk om je goed voor te laten lichten voordat je besluit om te investeren in crypto. Wij zijn er voor je! Met ons eigen platform en jaren lange ervaring.

De levenscyclus van innovatieve technologieën ​

Blockchain technologie zal net als de mobiele telefonie in 1999 de wereld veranderen. Klik op de ‘Lees onze blog’ knop om een leuk en interessant artikel over “vernieuwing” te lezen.

btc koers 20 januari 2023

Investeer wanneer niemand het wil

“Investeer wanneer niemand het wil” (en je potentie ziet) en “Buy when there is blood in the street” zijn 2 bekende uitspraken in de investeringswereld. Niemand kan namelijk de top of de bodem voorspellen. Maar hoog of laag tov de historie is wel iets over te zeggen. In de grafiek zie je dat de top geweest is en de bodem steeds dichterbij komt. In 2018 was de top €18.000 euro, in 2021 al €58.000. Wat zou de top zijn bij de volgende cycle/bull run?

Leuk weetje, Bitcoin is sinds de start in 2009 al meer dan 466 keer ‘doodverklaard’ en toch is de waarde daarna flink hoger geweest.

 
Twijfel jij over de toekomstige waarde van blockchain en crypto’s? Neem even contact op, dan praten wij jou vrijblijvend bij.

 

Dienstverlening House of Investing